May 24, 2011

Kan man ikke altid lige


Dandylion cushions, originally uploaded by tempo.dk.

bruge en ny sofapude? Det kan jeg - til min families store fortvivlelse (der er ikke plads til dem i sofaen) - ihvertfald. Da ideen til disse opstod, var det bare at køre ud til IKEA og investere i et par Aina pudebetræk, som er syet i en blanding af hør og bomuld, printe disse billeder, som jeg selv har taget ud på t-shirt transfer-ark fra Clas Ohlson (jeg bruger den variant, der er til lyst stof) og stryge det på. Vupti, så havde jeg to nye puder, som der sikkert ikke findes nogen helt magen til af noget sted i hele verden...Nyd dagen!

I can always use a new cushion for my couch. This time I bought two Aina covers from IKEA, printed the above photos of dandylions on t-shirt transfer sheets and ironed them on the covers.

Have a nice day.

 

May 22, 2011

Jeg har lavet


etuier til mobilen de sidste par dage. Jeg har selv beholdt det turkise men de to andre, har jeg lagt ind i butikken. De er håndstrikkede og valket. De passer til en mobil, der måler 11 x 5 cm og lukkes med en elastik.

Nyd resten af weekenden.

These past few days I have made covers for the mobile. I kept the turquoise one - the two others are for sale in my shop. They are handknitted and close with an elastic band.

Enjoy the rest of the weekend.
 May 18, 2011

Her er mit lilla bidrag

til NIB's lilla udfordring:


Photo: tempo.dk

Fyrfadsholderne, som har lavet i mange forskellige farver efterhånden, står i vindueskarmen og skaber hyggestemning.

Here's my contribution to NIB's purple challenge. The candleholders, of which I have made quite a lot, create a cosy atmosphere on the wondowsill.
 


Det er bare så sjovt

at strikke karklude for tiden - mange og alle mulige farver. Jeg har filosoferet en del over, hvorfor det er så sjovt - og er vel kommet frem til, at det måske er fordi det er nemt og overskueligt, bliver fint i fint bomuldsgarn - maskerne føjer sig bare så pænt ind på rad og række efter hinanden - og så kan tankerne løbe omkap med hænderne. Dejligt... Har du lyst til at prøve, så er opskriften på min version af karklude her.

Colourful dishcloths, originally uploaded by tempo.dk.

I don't know why, but I just find it so revarding to knit dish cloths at the moment - lots of them in many different colours. Maybe it's because the stitches just place themselves so neatly and orderly next to eachother and the thoughts can run just as fast as my hands. Nice... If you would like to join me knitting - here's my pattern.May 11, 2011

Vimpler i vinden

er det blevet til, selvom det meste af min tid for øjeblikket går med at male både inde og ude. Inspirationen og opskriften på vimplerne er hentet fra Karen Klarbæks fantastiske blog.

Photo: tempo.dk

Hvor de til sidst kommer til at pynte henstår endnu i det uvisse...

Eventhough I spent most of my time at the moment painting outside and indside the house, but suddenly these colourful little penants were created. Where they will find their space eventually is still unknown.

May 4, 2011

Mens jeg venter utålmodigt

på mit nye kamera (jeg er mere spændt end mine børn juleaften og checker leveringsstatus flere gange i timen), har jeg blandt andet malet reoler, begyndt at male et af prinsesseværelserne

Photo: Panasonic

og gjort disse klar til levering - førstehjælp til frosne fødder. De har en blød indlægssål i uld og så har de gummi nedenunder så man ikke glider, når man har dem på og gummien gør den mere slidstærke.


 Photo: tempo.dk

while I'm waiting for my new camera to arrive, I have made these slippers ready for delivery. They are knitted of wool and felted. I have fitted them with a soft insole of wool and the bottom has a layer of rubber to prevent slipping and making the slippers more durable.

May 3, 2011

Kähler følger med tiden

Det er helt utroligt, som Kähler Design bare ramler lige ind på min ønskeseddel. Sidst med disse flotte, tidløse, elegante vægure i gladeret fajance med visere i plexi-glas. Uret måler 300 mm i diameter og er skabt i farverne hvid, gul, grå, rosa, sort og mint. Desuden kan det fås i en rå, uglaseret version. De er bare flotte, synes jeg, og passer egentlig ind med mange forskellige stilarter.


 Photos: Kähler

It's amazing how Kähler Design seems to hit my wish list again and again. Latest with these beautiful ceramic wall clock which come in the colours white, black, yellow, mint, light pink and grey. They are just lovely.

May 2, 2011

Hvorfor ikke

tage alle dine fine fotos med dig med en af disse fine USB-stik fra Kähler Design. Jeg synes, de er fine og så har Kähler også vundet RedDot designprisen for dem.Why not carry your precious photos around with you on this beautiful memory stick from Kähler Design.

May 1, 2011

Prinsesse #1

Har en sød tand, der er mindst lige så stor som min. Desuden er hun meget tålmodig og kaster sig tit ud i nye kageprojekter.


Photos: tempo.dk

Denne kage smager himmelsk og inspirationen har hun fået fra denne fantastike kageblog, hvis du selv skulle have lyst til at prøve.