January 13, 2012

Strikkedille

Jeg er helt vild med at strikke betræk til glas. Denne gang er det Mjød-ølglasset fra IKEA, det er gået ud over.

Jeg har strikket en masse af disse før, men som vaser. Da jeg var på messe i efteråret, var der én af dem, der købte en af mig, som sagde, at hun skulle bruge den som lysestage med et bloklys i. Det måtte jeg jo også prøve - resultatet er her. Jeg lavede to i samme farve og med det samme men lidt forskudte mønster. Jeg er igang med et andet sæt i en rigtig fin støvet blå, som du skal få se her på bloggen, når jeg bliver færdig med den. De grå på billedet ligger nu i min lille butik.

 Photo: tempo.dk

I really love knitting covers for glasses. This time the MJØD beer glass from IKEA has been covered up. I have made some of these before but as vases. This time I made two in the same colour, but with the pattern in different positions. They are now for sale in my shop.

January 12, 2012

Pose til mobilen

For tiden øver jeg mig på maskinstrikningens kunst. Det er ikke altid, det går, som jeg ønsker, men ind i mellem, kommer der dog noget brugbart ud af det.

I sidste uge strikkede jeg et stykke stribet stof. Prinsesse nr. 3 kom for et stykke tid siden og sagde, at hun ønskede sig en pose til mobilen. Stoffet fra sidste uges strikkemaskineforsøg blev så brugt bl. a. til denne mobilpose, som faldt i god jord hos prinsessen.


Photos: tempo.dk

I used this machine knitted fabric to make a long wanted mobile cover for Princess #3. I am proud to say that she loves it and there is a good chance that she will actually use it.

January 9, 2012

Prinsessetøfler

Disse tøfler skal varme små prinsessefødder.

 Photo: tempo.dk

These slippers are custom made for a little princess.

Have a nice Monday.