October 24, 2012

farven gul

er blevet et gennemgående indslag herhjemme hos os, så inspireret af mine ynglingsblogger handmade Vibeke og af andre blogger, tænkte jeg, at jeg ville vise nogle af mine gule ting.


den gule magasinholder og gul børnekunst på væggen


den gule strikkede frugtkurv, som pynter fint med røde æbler i. har du lyst at strikke en selv, er min opskrift her. min lidt gule pude af mormorfirkanter kan skimtes i baggrunden


den flotte Kählervase med det gule indeni og det orange og gule vattæppe


kaffepausen bliver bedre med kaffe fra en gul kande


gule fyrfadslysestager


gule holdere til skriveredskaberne

en anden dag skal du sikkert få min gule voksdug, som ligger på spisebordet mere eller mindre permanent, at se.

jeg ønsker alle en god onsdag.

somehow the color yellow has become more and more common in our house. these are some of our yellow items. 

I wish you all a nice Wednesday.


October 23, 2012

ja det kan man jo også bruge en ipad-æske til

tiden nærmer sig for julemessen, så jeg har travlt med at få produceret ting, jeg kan sælge. traditionen tro stiller jeg op sammen med min mindste prinsesse på håntverksmessen i Siddistova i Stavanger. det plejer at være rigtigt hyggeligt. vi må jo have noget, kunderne kan bære varerne, de køber af os, i. vi fandt ud af, at det kunne være sjovt at lave poserne selv.


man skal bruge gamle aviser, en saks, bånd, bred gennemsigtig tape og en bog eller lignende - jeg har brugt en æske fra en ipad - jeg synes, at den har den rigtige størrelse. man begynder med at folde et passende stykke af avisen i den ende, der skal være opad på posen. jeg synes, det bliver finest, hvis man sætter kanten fast med tape på indersiden. så folder man papiret rundt om æsken og taper eller limer det sammen i siden.


så lukkes bunden på posen som man pakker en gave ind.


til sidst klippes huller til bånd med en hullemaskine og så sættes båndene i.


da jeg jo skal bruge mine på salgsmessen, har jeg lavet en label med min logo på, men man kan jo også bruge poserne som gaveposer.

my youngest daugher and i usually participate in a local craft fair in november. instead of buying dull plastic bags, we decided to make our own of newspapers with a logo sticker on.


October 18, 2012

Hverdag

Det fede med digital fotografering er, at man bare kan knipse løs - man kan jo altid bare slette de billeder, man ikke vil ha'. Jeg synes, at det er sjovt at eksperimentere lidt og så gå lidt amok i Photoshop med billederne.

Her har jeg prøvet at få den stemning, der er her i huset om eftermiddagen, frem - travle fødder og så en god kop O'boy.


Digital photography is great - you can take a lot of photos, chuck the ones that you don't like and then play around in Photoshop afterwards.

Here I have tried to capture the ordinary everyday afternoon atmosphere that we usually experience in this house - busy feet across the floor and a nice cup of cocoa.

October 15, 2012

Wonderful wood

Wonderful wooden items currently on my wishlist

 1. Drifted stool by Lars Beller Fjetland 2. apple wood bowl and 3. mahogany bowl by BNUnique.

Have a nice week.


October 4, 2012

efterår


efteråret er helt klart over os med gyldne farver og koldere dage. så kan man med god samvittighed sidde inde og hygge sig med strikketøjet og se ud på elementernes rasen.

jeg er for tiden igang med et større projekt - strik i lange baner. det skal med tid og stunder blive til et tæppe - siger ikke hvilket årstal, men kommer helt sikkert til at vise det frem når og hvis det engang bliver færdigt.

den strikkede kurv er lavet af garn som min søster havde i overskud efter samme princip som denne. jeg tror at jeg slog 40 masker op til denne. den er strikket i tykt garn fra Viking garn og på pinde nr. 12. jeg strikkede siderne på denne i rib og valkede den på 40 grader i vaskemaskinen.

ha en god efterårsaften.

fall is definately here with its golden colors and colder days. then it's nice to sit indoors with my knitting and look out the window.

at the time, i am working on a large project - stripes and stripes of knitting. it's supposed to end up as a blanket if and when i will ever finish it. 

enjoy your fall evening.

October 1, 2012

Fotokort

Jeg var sluppet op for kort, som jeg kunne bruge til at sende til folk til fødselsdage osv. Derfor fik jeg lavet nogle med mine pigers og mine fotos på. Jeg får nok ikke brug for allesammen selv, så jeg har lagt nogle af dem ud i min butik.

Det er bl. a. disse billeder, jeg har brugt på kortene.

For hvert kort, jeg sælger, giver jeg 10 kroner til Arken Barnehjem i Bolivia.

 Og kortene kom til at se sådan her ud.


I ran out of greeting cards and found out that I could order some with my girls's and my photos on. Some of them are available at my shop. For every card we sell, we'll donate 10 NOK to Arken Orphanage in Bolivia.

Have a wonderful week.