December 16, 2013

Kortholdere

jeg havde behov for en kortholder til at holde styr på mine visitkort. da jeg først var kommet igang, syntes jeg, at det var så sjovt, at jeg lavede flere. et beholder jeg selv og to skal jeg bruge til at give gavekort væk i. de to sidste er til salg i min epla-butik.

det er sjovt at få brugt nogle af stofresterne og jeg kan bruge lang tid på at sidde og mikse og matche farver og mønstre.

har du selv lyst til at sy, finder du mønsteret her sammen med en god forklaring på, hvordan du går frem.i needed something to organize my business cards. i found a great tutorial on how to sew my own business card holder on this blog. it is fun to use up some of my scraps and to spend time mixing and matching colors and patterns. 

i will use the cupcake cover myself and use two of the others as presents with gift cards.

2 comments:

Thank you for leaving a comment!