January 29, 2014

Barselsgaver

Det er altid sjovt at lave barselsgaver. Jeg synes, at det er lidt hyggeligt at sidde og tænke på, hvem den lille nye verdensborger, der skal have gaven, er.


Der kom to nye babyer i min omgangskreds her i vinter. En lille dreng og en lille pige.


Jeg har endnu ikke mødt nogen af dem, men mor'en til den ene har været så sød at sende mig et billede af ham med tæppet på, som jeg har fået lov til at offentliggøre.


I always take pleasure in making presents for new babies amongst my friends and family. It is really nice to sit and imagine who the new little person is and what they will grow up to be. This time it was a little girl and a little boy. One of the mothers was sweet and sent me a photo of her baby with the blanket that I could publisize on the blog.

4 comments:

 1. Så flink du er, teppene er kjempefine!
  Heldige små som får så fin en gave :-)
  God kveld!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk for den hyggelige hilsen.

   Delete
 2. Sådan nogle laver min mor også! De er bare så flotte. Gid jeg var så kreativ at jeg selv kunne lave sådan nogle ting. Det er bare sådan en dejlig ting at få i gave, når man har lavet noget selv (og er dygtig til det selvfølgelig). Det ser flot ud!

  ReplyDelete
 3. An intriguing discussion is worth comment.
  There's no doubt that that you ought to publish more about this subject matter,
  it might not be a taboo subject but typically people do not discuss such issues.
  To the next! Many thanks!!

  Feel free to surf to my web site :: มะเร็ง

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!