January 24, 2014

Skjortegenbrug

jeg synes, plasticposer er kedelige og er blevet stor fan af stofposer i forskellige farver. jeg havde et par herreskjorter, hvor kraven var blevet slidt, liggende. af dem syede jeg et indkøbsnet.

jeg printede et sort/hvidt billede af audrey hepburn ud på et overføringsark og strøg det på nettet. selv en af mine mest kræsne prinsesser kræser for det - det tager jeg som en kompliment.

ha en fin weekend.


i really do not like plastic bags and i have become quite a big fan of totebags of different materials and colours. i had a couple of worn-out men's shirts lying around and decided to sew a tote. i printed a b/w photo of audrey hepburn and ironed it on. even the most fuzzy of my in-house princesses loves it. i take that as a compliment.

have a great weekend.

3 comments:

 1. Hejsa
  Sikke en god ide.
  God Weekend.
  Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Hej Marie!

   Måtte slette første svar pga. stavefejl.
   Tak for din hyggelige hilsen,
   Bente

   Delete

Thank you for leaving a comment!