28. april 2018

Ramsløgpesto

For English, please scroll further down.

Det er forår og ramsløgen pibler frem rundt omkring. Ramsløg er rig på jern og c-vitamin og populær i pesto. Her får du mit bud på ramsløgpesto.

Ramson pesto

Du skal bruge:

En håndfuld ramsløg
1 dl olivenolie
1 ss pinjekerner
20 gram parmesanost






Ramson pesto


















Sådan gør du:

Riv parmesanosten, blend sammen med alle de andre ingredienser. Pestoen holder sig et stykke tid i en lufttæt beholder i køleskabet.

Ramson pesto



















Sådan ser ramsløg ud på voksestedet. Tag dig en tur ud i dit nærområde og se, om du ikke også har ramsløg et sted.

It is spring and time for ramson. Ramson is rich in vitamin c and iron and it tastes wonderful in pesto. The above photo shows ramson where it grows.

You need:

A handful of ramson
20 grams parmesan cheese
100 ml olive oil
1 tbsp pine nuts

You do:

Grate the parmesan and blend everything together. The pesto keeps for a while in an airtight container in the fridge.

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar