For English, please scroll further down.
Det er forår og ramsløgen pibler frem rundt omkring. Ramsløg er rig på jern og c-vitamin og populær i pesto. Her får du mit bud på ramsløgpesto.
Du skal bruge:
En håndfuld ramsløg
1 dl olivenolie
1 ss pinjekerner
20 gram parmesanost
Sådan gør du:
Riv parmesanosten, blend sammen med alle de andre ingredienser. Pestoen holder sig et stykke tid i en lufttæt beholder i køleskabet.
Sådan ser ramsløg ud på voksestedet. Tag dig en tur ud i dit nærområde og se, om du ikke også har ramsløg et sted.
It is spring and time for ramson. Ramson is rich in vitamin c and iron and it tastes wonderful in pesto. The above photo shows ramson where it grows.
You need:
A handful of ramson
20 grams parmesan cheese
100 ml olive oil
1 tbsp pine nuts
You do:
Grate the parmesan and blend everything together. The pesto keeps for a while in an airtight container in the fridge.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar