Suppe er dejlig og nem mad på en kølig efterårsdag. Her får du opskriften på tomatsuppe som altid er et hit her hos os både blandt store og små.
Du skal bruge:
2 dåser hakkede tomater
2 løg
2 fed hvidløg
lidt olie til stegning
1 dl vand
1 dl fløde
salt
basilikum
evt. chili
65 gram koncentreret tomatpuré
Sådan gør du:
Hak løgene og steg dem blanke i olien. Tilsæt hakket hvidløg, tomaterne, basilikum og evt. chili. Kog suppen til alt er mørt og blend med en stavblender. Smag til med tomatpuré og krydderier. Færdig!
Velbekomme!
Tip! Hvis du dobler portionen og fryser det overskydende ned, har du dejlig nem mad næste gang, du har travlt.
You need:
2 onions
2 cloves of garlic
100 ml water
100 ml cream
salt
basil
chili (optional)
65 grams concentrated tomato puree
Do like this:
Chop the onions and fry them in the oil. Add chopped garlic, tomatoes, basil and the water. Boil until tender. Mix with a mixer. Add spices and tomato puree to taste - done. Serve with grated cheese, boiled eggs and nice bread.
TIP! If you double the batch, you can put the extra soup in the freezer. Then it's easy to pull it out of the freezer and heat it up next time you're in a hurry.
Enjoy!
A batch of tomato soup ready for the freezer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar